Nr EMERTIMI I KURSIT DREJTIMI
1 Minator dhe Armator Gjeologji miniera
2 Zjarrmëtar Gjeologji miniera
3 Sherbime ne Bujtina Hoteleri-Turizëm
4 Orientimi per Karrieren e Sipermarrjen Sipërmarrja
5 Vëzhgues në furrat e uzinave të përpunimit të mineralit Metalurgji
6 Operator i kontrollit të panelit Metalurgji
7 Kasap Teknologji Ushqimore
8 Përpunim peshku Teknologji Ushqimore
8 Administrator ndërtesash Ndërtim

Leave a Comment