Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 10 maj 2017 “Kërkohet përkthyes për të ofruar përkthimin simultan, Anglisht-Shqip dhe anasjelltas“,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si  bashkëpunëtorë të jashtëm në përkthimin simultan Anglisht-Shqip dhe anasjelltas në daten 19 Maj 2017 dhe vendosi të shpallë fitues:

Ermira Agolli.

Tiranë, më 18 maj 2017