AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE


/

March 16 2017
Njoftim i datës 16 mars 2017 – We are looking for an External Adult Learning Domestic Expert of the European Platform for Adult Learning in Europe (EPALE) in Albania

Adult learning is close to, but not synonymous with, continuing vocational education and training. It is usually used: (i) to provide compensatory learning in basic skills, which individuals may not have acquired in their initial education (such as literacy,...

Read More

/

March 13 2017
Njoftim fituesish i datës 13 mars 2017 – për përkthyes në kuadër të projektit “Skemat e praktikës për punësimin e të rinjve në Shqipëri”

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 6 mars 2017,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si  bashkëpunëtorë të jashtëm për përkthimin simultant Anglisht-Shqip dhe anasjelltas në daten 16 Mars 2017 dhe vendosi të shpallë fitues: Ergys...

Read More

/

March 6 2017
Njoftim fituesish i datës 6 mars 2017 – për bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale:

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 27 shkurt 2017,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si  bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale dhe vendosi të shpallë fitues: 1. Për...

Read More

/

March 6 2017
Njoftim i datës 6 Mars 2017 – Kërkohet përkthyes në kuadër të projektit “Skemat e praktikës për punësimin e të rinjve në Shqipëri”

Agjencia Kombëtare e Arsimit, Formimit Profesional dhe Kualifikimeve (AKAFPK) në bashkëpunim me Institutin e Hamburgut për Arsim Profesional (HIBB), në kuadër të projektit “Skemat e praktikës për punësimin e të rinjve në Shqipëri” zhvillon në datën 16 Mars 2017 , aktivitetin...

Read More

/

March 3 2017
Konferencë “Korniza Shqiptare e Kualifikimeve”

Me një pjesëmarrje të gjerë të përfaqësuesve nga Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, nga Ministria e Arsimit dhe Sportit, nga institucione të tjera te arsimit dhe formimit profesional, nga partnerë sociale të AFP dhe nga universitet u mbajt...

Read More