AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE


/

July 25 2018
​Njoftim i datës 25 Korrik 2018 – We are looking for an International adult learning expertise for the project ”EPALE National Support Services” in Albania

The National Agency for Vocational Education and Training and Qualifications (NAVETQ), as the National Support Service for European Platform for Adult Learning in Europe (EPALE), has been awarded a grant from the European Program for Education and Youth, Erasmus+....

Read More

/

July 25 2018
Njoftim i datës 25 Korrik 2018 – We are looking for an IT expert for the project ”EPALE National Support Services” in Albania.

Albania’s education and training system has been still mainly focussed on the schooling of youngsters, through the ensuring of both, general education attainment and alternative vocational education and training pathways. In the recent years, the investments for capacitating schools...

Read More

/

July 9 2018
Njoftim fituesish i datës 6 Korrik 2018 – Kërkohen bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e hartimit të programeve orientuese të maturës shtetërore në arsimin profesional

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 25 Qershor 2018 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të programeve orientuese të maturës shtetërore në arsimin profesional”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të...

Read More