AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE


/

December 5 2019
Njoftim i datës 5 dhjetor 2019 – anulimi i njoftimeve të datave 20 dhe 25 nëntor 2019

Njoftim i Datës 5 dhjetor 2019, anulimi i njoftimeve të datave 20 dhe 25 nëntor 2019, respektivisht: “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale “Shërbime kujdesi për fëmijë” niveli  III  në KSHK, (rishikim) dhe “Kërkohen...

Read More