Mbështetur në njoftimin e datës 8 SHKURT 2016, KËRKOHEN BASHKËPUNËTORË NË FUSHËN E HARTIMIT TË SKELETKURRIKULAVE  TË  PROFESIONIT ‘’ RECEPSIONIST “ DHE “KUZHINIER’’ shpallen  fitues  Kandidatet e  mëposhtme:

 1. Ilirjana Peristeri
 2. Mukades Memajdini
 3. Fjorentina Kushta
 4. Donald Vogli
 5. Flutura Vaqarri
 6. Fatime Demko
 7. Ilirjana Prifti
 8. Suela Hyka
 9. Mirela Andoni
 10. Elisabeta Bajramaj
 11. Amneris Tepshi
 12. Mirela Koci

 

 Tiranë, 29 Shkurt 2016

Leave a Comment