AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

Njoftim fituesish i datës 14 Janar 2019 – Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të përshkrimit të kualifikimit profesional

 1. Kreu
 2. >
 3. Njoftime
 4. >
 5. Njoftim per fitues
 6. >
 7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 7 Janar 2019 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të përshkrimit të kualifikimit profesional”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:

 • Për hartimin e përshkrimit të kualifikimit profesional “Rrobaqepsi“niveli III në KSHK, (rishikim)
 1. Anila Zajmi
 2. Silvana Nini
 3. Lejla Hakiraj
 4. Adriana Cibaj

Tirane me 14 Janar 2019