AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

Njoftim fituesish i dates 23 Nentor 2020 – per bashkëpunetorë per hartimin e Programit të Kursit të Unifikuar të Formimit Profesional “Manikyr pedikyr

 1. Kreu
 2. >
 3. Njoftime
 4. >
 5. Njoftim per fitues
 6. >
 7. Njoftim fituesish i dates…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 17 Nentor 2020 per Shtyrjen e afatit te aplikimit per bashkëpunetorë per hartimin e Programit të Kursit të Unifikuar të Formimit Profesional “Manikyr pedikyr”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:

 • Për hartimin e Programit të Kursit të Unifikuar të Formimit Profesional “Manikyr pedikyr”:
  1. Brunilda Kapseri (specialiste e kategorisësë lartë)
  2. Olta Sheldija (specialiste e kategorisësë ulët)
  3. Bilana Ndrio (specialiste e kategorisësë ulët)

Tirane me 23 Nentor 2020