AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

Njoftim fituesish i dates 24 Janar 2022 – per bashkepunetore te jashtem per rishikimin e standardit te kualifikimit profesional

 1. Kreu
 2. >
 3. Njoftime
 4. >
 5. Njoftim per fitues
 6. >
 7. Njoftim fituesish i dates…

Komisioni i ngritur, pasi shqyrtoi dokumentacionin e aplikanteve per njoftimin e dates 17 Janar 2022 ” per bashkepunetore te jashtem per rishikimin e standardit te kualifikimit profesional” vendosi te shpalle fitues:

Gjeodezi, Niveli IV ne KSHK

 1. Erjon Lala – Specialist i kategorise se Larte
 2. Mariglen Pajollari – Specialist i kategorise se Mesme
 3. Xhevahir Aliaj – Specialist i kategorise se Larte
 4. Kliton Nenaj -Specialist i kategorise se Larte

Tirane me 24 Janar 2022