AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

Njoftim fituesish i dates 8 Tetor 2018 – Kerkohen bashkepunetore per hartimin e kurseve te unifikuara te formimit profesional

 1. Kreu
 2. >
 3. Njoftime
 4. >
 5. Njoftim per fitues
 6. >
 7. Njoftim fituesish i dates…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 18 Shtator 2018 “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të kurseve te unifikuara të formimit profesional”,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm dhe vendosi të shpallë fitues:

 • Për hartimin e Programit te Kursit te unifikuar te formimit profesional ne Profesionin “Rrobaqepsi”
 1. Anila Zajmi
 2. Suela Demaj
 3. Adriana Cibaj
 • Për hartimin e Programit te Kursit te unifikuar te formimit profesional ne Profesionin “Saldim”
 1. Fabian Saraci
 2. Agim Rrapushi
 3. Zamir Ostreni

Tirane me 8 Tetor 2018