AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

NJOFTIM i datës 17 Tetor 2022 – KËRKOHEN BASHKËPUNËTORË NË FUSHËN E RISHIKIMIT TË STANDARDEVE TË KUALIFIKIMEVE PROFESIONALE

  1. Kreu
  2. >
  3. Njoftime
  4. >
  5. NJOFTIM i datës 17…