AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

Njoftim për fitues i datës 22 Nentor 2022, për bashkëpunëtorë për hartimin e 1 skeletkurrikuli të ri të AP

  1. Kreu
  2. >
  3. Njoftime
  4. >
  5. Njoftim per fitues
  6. >
  7. Njoftim për fitues i…
Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 11 nëntor 2022: “Për hartimin e 1 skeletkurrikuli të ri të arsimit profesional për vitin shkollor 2022-2023”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues: Bashkëpunëtorë për hartimin e Skeletkurrikulit të ri “Ujësjellës – kanalizime”, Niv. III i KSHK, të drejtimit mësimor “Termohidraulikë””. 1. Mimoza Myderizi (specialiste e kategorisë së lartë) 2. Besjon Brahaj (specialist i kategorisë së lartë) 3. Ilir Agolli (specialist i kategorisë së ulët) 4. Rezana Bushi (specialiste e kategorisë së mesme) 5. Ejona Zogu (specialiste e kategorisë së lartë)