AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

Udhëzues për drejtuesit dhe mësuesit

  1. Kreu
  2. >
  3. Njoftime
  4. >
  5. Udhëzues për drejtuesit dhe…

Në kuadrin e fillimit të vitit shkollor 2016-17 bashkëlidhur gjeni udhëzuesin për drejtuesit dhe mësuesit e shkollave profesionale.

Ju mund ta shkarkoni ketu akafpk-udhezues-per-shkollat-profesionale-2016-17