AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Akreditimi i ofruesve të trajnimit për mësimdhënësit

Kreu > Çfare ofrojmë > Zhvillimi i Vazhduar Profesional > Akreditimi i ofruesve të trajnimit për mësimdhënësit

Udhezimi 14-dt 2021-05-27