AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

Kualifikimi fillestar i mësimdhënësve të AFP

Kreu > Çfare ofrojmë > Zhvillimi i Vazhduar Profesional > Kualifikimi fillestar i mësimdhënësve të AFP