AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Kualifikimi i vazhduar i mësimdhënësve të AFP

Kreu > Çfare ofrojmë > Zhvillimi i Vazhduar Profesional > Kualifikimi i vazhduar i mësimdhënësve të AFP