AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Zhvillimi i Vazhduar Profesional

Kreu > Çfare ofrojmë > Zhvillimi i Vazhduar Profesional

Kualifikimi fillestar i mësimdhënësve

Kualifikimi i vazhduar i mësimdhënësve

Testimi i mësimdhënësve

Akreditimi i ofruesve të trajnimit për mësimdhënësit

Me shumë..