AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Shkolla e Mesme Profesionale Kamëz

  1. Home
  2. /
  3. Uncategorized
  4. /
  5. Shkolla e Mesme Profesionale…

Shkolla e Mesme Profesionale Kamëz

Të dhënat e identitetit ligjor dhe fiskal: NIPT-L51327451R

Dokument Akreditimi:

Kategoria: Arsim Profesional

Tipi: Publik

Statusi: Aktiv

Adresa: Rruga “Montreal “ Kamez

Tel: 0685001737

Email: shkollaprofesionalek@gmail.com  

Website: http://shkollamfckamez.com/