AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Shkolla e Mesme Teknologjike “Hysen Cela” Durrës​

  1. Home
  2. /
  3. Uncategorized
  4. /
  5. Shkolla e Mesme Teknologjike…

Shkolla e Mesme Teknologjike “Hysen Çela” Durrës

Të dhënat e identitetit ligjor dhe fiskal: NIPT- L51327751J

Dokument Akreditimi:

Kategoria: Arsim Profesional

Tipi: Publik

Statusi: Aktiv

Adresa: Lagja 16 Rruga “Mbreti Gent”, Durrës

Tel: 052900220 / 0692883344

Email: hcelamp@yahoo.com

Website: http://hysencela.vet.al/    httpss://hysenceladurres.wwwbly.com