AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Testimi i mësimdhënësve

Kreu > Programet > Kualifikim i mësimdhënësve > Testimi i mësimdhënësve

Ndertimi i testeve te kualifikimit mesimdhenesve te AFP