AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

NJOFTIM PER HARTIM BANKA TESTESH NE ARSIMIN PROFESIONAL PER KUALIFIKIMET PROFESIONALE

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. NJOFTIM PER HARTIM BANKA…
Njoftim për hartim banka testesh në arsimin profesional për kualifikimet profesionale: – Hoteleri-Turizëm, Niveli I – Mekanikë, Niveli I – Elektroteknikë, Niveli I Shkarkoni Dokumentin