AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

NJOFTIM I DATES 20 TETOR 2015 – KËRKOHET PËRKTHYES I GJUHËS ANGLEZE

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. NJOFTIM I DATES 20…
NJOFTIM I DATES 20 TETOR 2015 KËRKOHET PËRKTHYES I GJUHËS ANGLEZE Agjencia Kombëtare e Arsimit, Formimit Profesional dhe Kualifikimeve (AKAFPK), në kuadër të projektit “Skemat e praktikës për punësimin e të rinjve në Shqipëri” zhvillon në datat 29 Tetor 2015  një seminar 1-ditor me përfaqësues të institucioneve shqiptare, biznesit, si dhe mesues të shkollave të Hoteleri-Turizmit dhe Shkollës Profesionale Kamez. Në kuadër të këtij aktiviteti nevoitet përzgjedhja e një përkthyesi për të ofruar përkthimin konsekutiv Anglisht-Shqip dhe anasjelltas në daten 29 Tetor 2015, nga ora 09.00 deri në orën 14.30. Kandidati duhet të plotësojë këto kritere:
 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë për gjuhë të huaja – Përkthyes i Gjuhës Angleze
 • Të këtë experience në përkthime jo me pak se 3 vjet
 • Të kuptojë, të flasë dhe interpretojë shkëlqyeshëm në gjuhën Angleze
-Të ketë përfunduar arsimin e lartë për gjuhë të huaja – Përkthyes i Gjuhës Angleze. -Të ketë experiencë në përkthime jo më pak se 3 vjet. -Të kuptojë, të flasë dhe të interpretojë shkëlqyeshëm në gjuhën Angleze.
 • Kërkesë për Aplikim,
 • CV,
 • Kopjen e Diplomës.
Aplikuesit do të vlerësohen në bazë të dokumentacionit të dorëzuar në AKAFPK, në përputhje me kërkesat e këtij njoftimi. Të gjitha njoftimet lidhur me procedurat e aplikimit dhe fituesin do të gjenden në adresën e Internetit të Agjencisë Kombëtare të Arsimit, Formimit Profesional dhe Kualifikimeve www.akafp.gov.al Dokumentacioni dorëzohet në AKAFPK, pranë zyrës së Administratës. Rruga “Naim Frashëri”, Nr. 37, Tiranë. Tel. 4 22 30 497 Email: Teuta.Braco@akafp.gov.al