AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim i datës 5 dhjetor 2019 – anulimi i njoftimeve të datave 20 dhe 25 nëntor 2019

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim i datës 5…
Njoftim i Datës 5 dhjetor 2019, anulimi i njoftimeve të datave 20 dhe 25 nëntor 2019, respektivisht:
  1. “Kërkohen bashkëpunëtorë në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale “Shërbime kujdesi për fëmijë” niveli  III  në KSHK, (rishikim) dhe
  2. “Kërkohen bashkëpunëtorë për hartimin e programeve orientuese Maturës Shtetërore Profesionale për kualifikimet profesionale “Kujdesi për të moshuar (Pilot GIZ) dhe “Kërkim, shpim dhe shfrytëzim nafte, gazi dhe uji” si edhe rishikimin e programit orientues të Maturës Shtetërore Profesionale për kualifikimet profesionale “Veterinari” e “Silvikulturë”;
njoftojmë se procedurat për përzgjedhjen e bashkëpunëtorëve të mësipërm anulohen në një njoftim të mëvonshëm, në mbështetje të VKM nr. 750, datë 27.11.2019 për shkak të prioriteteve të pagesave në kushte të gjendjes së shpallur të fatkeqësisë natyrore. Tiranë më 5 dhjetor 2019