AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

NJOFTIM i datës 17 Tetor 2022 – KËRKOHEN BASHKËPUNËTORË NË FUSHËN E RISHIKIMIT TË STANDARDEVE TË KUALIFIKIMEVE PROFESIONALE

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. NJOFTIM i datës 17…