AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Qendra Multifunksionale “New Generation”

  1. Home
  2. /
  3. Uncategorized
  4. /
  5. Qendra Multifunksionale “New Generation”

Qendra Multifunksionale "New Generation"

Të dhënat e identitetit ligjor dhe fiskal: “Arilta B, New Generation” NIPT: J61814029N

Dokument Akreditimi:

Kategoria: Arsim Profesional

Tipi: Privat

Statusi: Aktiv

Adresa: Rruga e Dibrës, mbrapa Komisariatit Nr.4, Rezidenca Tower Bridge, Kulla3, Tiranë

Tel: +35542421840

Email: info@newgeneration-al.com

Website: www.newgeneration-al.com