AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Shkolla e Mesme Profesionale “Beqir Çela” Durrës 

  1. Home
  2. /
  3. Uncategorized
  4. /
  5. Shkolla e Mesme Profesionale…

Shkolla e Mesme Profesionale “Beqir Çela” Durrës 

Të dhënat e identitetit ligjor dhe fiskal: NIPT-K51703523G

Dokument Akreditimi:

Kategoria: Arsim Profesional

Tipi: Publik

Statusi: Aktiv

Adresa: Lagja 14, Shkozet, Durrës

Tel: 052264528

Email: bcelant@yahoo.com

Website: www.beqircela.edu.al