AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim për fitues i dt. 5 mars 2024, si bashkëpunëtorë për hartimin e 3 skeletkurrikulave dhe rishikimin e 4 skeletkurrikulave të AP për vitin shkollor 2024-2025

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 22 shkurt 2024 “Për hartimin e 3 skeletkurrikulave dhe rishikimin e 4 skeletkurrikulave të AP për vitin shkollor 2024-2025”, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkuruan mbi bazën e dosjeve, si specialistë të jashtëm me kontratë dhe vendosi të shpallë fitues:
 1. Për hartimin e Skeletkurrikulit të profilit mësimor “Kuzhinë”, Niv. III i KSHK (3 vjeçar).
Aplikimi, për mungesë të numrit minimal të kandidatëve, shtyhet deri në datë 12.03.2024, ora 16.30.
 1. Për hartimin e Skeletkurrikulit të profilit mësimor “Hoteleri”, Niv. III i KSHK (3 vjeçar).
  1. Mukades Memajdini (specialiste e kategorisë së lartë).
  2. Flutura Vaqarri (specialiste e kategorisë së lartë).
  3. Besim Xhaja (specialist i kategorisë së lartë).
  4. Albana Pelivani (specialiste e kategorisë së lartë).
  5. Marlen Kazani (specialist i kategorisë së lartë).
  6. Beneta Bejleri (specialiste e kategorisë së lartë)
 1. Për hartimin e Skeletkurrikulit të profilit mësimor “Siguria kibernitike”, Niv. V i KSHK (2 vjeçar).
  1. Loreta Polaj (specialiste e kategorisë së lartë)
  2. Kleona Elezaj (specialiste e kategorisë së mesme)
  3. Ilir Daka (specialist i kategorisë së lartë).
  4. Anisa Melishte (specialiste e kategorisë së mesme).
  5. Elida Mesi (specialiste e kategorisë së lartë).
  6. Mario Dervishaj (specialist i kategorisë së mesme).
 1. Për rishikimin e Skeletkurrikulit të profilit mësimor “Riparime të pajisjeve elektroshtëpiake”, Niv. III i KSHK (1 vjeçar).
  1. Jovana Hebibasi (specialiste e kategorisë së lartë).
  2. Xhiana Lapi (specialiste e kategorisë së mesme).
  3. Emanuela Shkupi (specialiste e kategorisë së lartë).
  4. Myzejen Menkulazi (specialiste e kategorisë së lartë).
  5. Matilda Luma (specialiste e kategorisë së lartë)
 
 1. Për hartimin e Skeletkurrikulit të profilit mësimor “Elektromekanikë”, Niv. III i KSHK (1 vjeçar).
  1. Jovana Hebibasi (specialiste e kategorisë së lartë)
  2. Xhiana Lapi (specialiste e kategorisë së mesme).
  3. Emanuela Shkupi (specialiste e kategorisë së lartë).
  4. Myzejen Menkulazi (specialiste e kategorisë së lartë).
  5. Matilda Luma (specialiste e kategorisë së lartë).
 1. Për hartimin e Skeletkurrikulit të profilit mësimor “Instalime dhe mirëmbajtje të linjave TU dhe TL”, Niv. III i KSHK (1 vjeçar).
  1. Jovana Hebibasi (specialiste e kategorisë së lartë).
  2. Xhiana Lapi (specialiste e kategorisë së mesme).
  3. Emanuela Shkupi (specialiste e kategorisë së lartë).
  4. Myzejen Menkulazi (specialiste e kategorisë së lartë).
 1. Për hartimin e Skeletkurrikulit të profilit mësimor “Recepsion”, Niv. III i KSHK (1 vjeçar).
  1. Flutura Vaqarri (specialiste e kategorisë së lartë).
  2. Besim Xhaja (specialist i kategorisë së lartë).
  3. Donald Vogli (specialist i kategorisë së lartë)