AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Veprimtari në kuadër të projektit Përmirësimi i cilësisë së arsimit dhe trajnimit në EJL – EQET SEE

  1. Home
  2. /
  3. Veprimtari
  4. /
  5. Veprimtari në kuadër të…
Nga data 14 deri më 17 maj 2024, Iniciativa e Reformës Arsimore e Evropës Juglindore (ERI SEE) zhvilloi një Program Rajonal Trajnimi për Vlerësuesit e Jashtëm në Durrës, Shqipëri. Ky trajnim ishte pjesë e projektit “Përmirësimi i cilësisë së arsimit dhe trajnimit në EJL – EQET SEE”, i bashkëfinancuar nga Agjencia Austriake për Zhvillim. Në këtë trajnim ishin 37 pjesëmarrës të drejtpërdrejtë dhe dy pjesëmarrës online nga institucione të ndryshme arsimore të rëndësishme për sigurimin e cilësisë dhe vlerësimin e jashtëm në të gjithë rajonin.

Më shumë