AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Shkolla e Mesme Profesionale “Charles Telford Erickson”, Golem-Kavajë

  1. Home
  2. /
  3. Uncategorized
  4. /
  5. Shkolla e Mesme Profesionale…

Të dhënat e identitetit ligjor dhe fiskal:  K63312801J

Dokument Akreditimi:   Vendim MEKI, nr. 6569, datë 21.5.2024

Kategoria:           Arsim Profesional

Statusi:                 Aktiv

Adresa: Bulevardi i Palmave, pranë Xhamisë, Golem-Kavajë

Tel:         +355693870484

Email:    matilda.canaku@akpa.gov.al