AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim Fituesish i datës 15 Qershor 2015

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim Fituesish i datës…

Mbështetur në njoftimin e datës 8 Qershor 2015 për bashkëpunim të jashtëm në fushën e hartimit te përshkrimeve të kualifikimeve profesionale, “Mekanikë” – niveli IV në KSHK, “Shërbime Mjetesh Transporti” – niveli IV në KSHK dhe “Tregti”, niveli IV në KSHK si edhe bashkëpunëtorë të jashtëm lidhur me hartimin e bankës së testeve për kualifikimet profesionale:“Bujqësi”, Niveli I, “Instalime elektrike civile dhe industriale”, Niveli II, “Bar-restorant”, Niveli II, “Kuzhinë-pastiçeri”, Niveli II, “Shërbime motorike”, Niveli II, “Shërbime xhenerike”, Niveli II shpallen fitues kandidatët e mëposhtëm:

 1. Bardhyl Konda
 2. Pellumb Bajrami
 3. Eduard Papa

në hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve profesionale, “Mekanikë” – niveli IV në KSHK, “Shërbime Mjetesh Transporti” – niveli IV në KSHK dhe “Tregti”, niveli IV në KSHK

 1. Hetem Xhameni
 2. Fuat Sina
 3. Mihal Sevo

në hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve profesionale, “Shërbime Mjetesh Transporti” – niveli IV në KSHK

 1. Orest Kokoneshi
 2. Sonila Najdeni
 3. Bledat Stafa
 4. Adrriatik Caushi
 5. Anxhela Kasapi

në hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve profesionale “Tregti”, niveli IV në KSHK .

 1. Donika Begaj
 2. Veronika Baboçi

Ne hartimin e bankës së testeve për kualifikimet profesionale:“Bujqësi”, Niveli I,

 1. Renata Dhimitri
 2. Alma Zoto

Ne hartimin e bankës së testeve për kualifikimet profesionale “Instalime elektrike civile dhe industriale”, Niveli II,

 1. Flutura Vaqarri
 2. Ermira Qerimaj

Ne hartimin e bankës së testeve për kualifikimet profesionale “Bar-restorant”, Niveli II,

 1. Flutura Vaqarri
 2. Ermira Qerimaj

Ne hartimin e bankës së testeve për kualifikimet profesionale “Kuzhinë-pastiçeri”, Niveli II,

 1. Nexhmedin Ferhati
 2. Robert Tytymçe
 3. Bashkim Shkembi

Ne hartimin e bankës së testeve për kualifikimet profesionale “Shërbime motorike”, Niveli II,

 1. Nexhmedin Ferhati
 2. Robert Tytymçe
 3. Bashkim Shkembi

Ne hartimin e bankës së testeve për kualifikimet profesionale “Shërbime xhenerike”, Niveli II

Tiranë, 15 qershor 2015