AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i dates 13 korrik 2015

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i dates…

Mbështetur në njoftimin e datës 6 korrik 2015 për bashkëpunim të jashtëm në fushën e hartimit te përshkrimeve të kualifikimeve profesionale, ”Hoteleri-Turizëm”, Niveli IV në KSHK; “Teknologji ushqimore”, Niveli IV në KSHK,”Elektronikë”, Niveli IV në KSHK; “Elektroteknikë”, Niveli IV në KSHK shpallen fitues kandidatët e mëposhtëm:

 1. Matilda Naço
 2. Zak Topuzi
 3. Flutura Vaqarri
 4. Sonila Çobo
 5. Donald Vogli
 6. Fabian Kuka

në hartimin e përshkrimit të kualifikimeve profesionale,”Hoteleri-Turizëm”, Niveli IV në KSHK;

 1. Alma Caka
 2. Natasha Naumi
 3. Driola Kadiu
 4. Edlira Dallo
 5. Naime Borova
 6. Liljana Gaba

në hartimin e përshkrimit të kualifikimeve profesionale “Teknologji ushqimore”, Niveli IV në KSHK,

 1. Aldo Shehu
 2. Griselda Lushi
 3. Elida Mesi
 4. Ditjon Xhaja

në hartimin e përshkrimit të kualifikimeve profesionale ”Elektronikë”, Niveli IV në KSHK;

 1. Hedie Gjoni
 2. Emanuela Shkupi (Shehu)
 3. Myzejen Menkulazi
 4. Arben Galushi

në hartimin e përshkrimit të kualifikimeve profesionale “Elektroteknikë”, Niveli IV në  KSHK.

 

Tiranë, 13 korrik 2015