AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 18 Shtator 2015 të bashkëpunëtorëve të AKAFPK-së në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i datës…

Mbështetur në njoftimin e datës 10 shtator 2015 për bashkëpunim në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale: “PËRPUNIM DRURI”, NIVELI IV NË KSHK, “NDËRTIM”, NIVELI IV NË KSHK, “TEKSTIL-KONFEKSIONE”, NIVELI IV NË KSHK, “BUJQËSI”, NIVELI IV NË KSHK, “TEKSTIL”, NIVELI III NË KSHK, shpallen  fitues kandidatët e mëposhtëm:

 1. Flora Toska
 2. Petrit Gorenca
 3. Bastri Tota

në hartimin e përshkrimit të kualifikimi profesional “PËRPUNIM DRURI”, NIVELI IV NË KSHK

 1. Kliton Nenaj
 2. Aneta Dollani
 3. Sadete Melja

në hartimin e përshkrimit të kualifikimi professional “NDËRTIM”, NIVELI IV NË KSHK

 1. Adriana Cibja
 2. Anila Zajmi
 3. Silvana Nini
 4. Lejla Hakeraj (Sengla)
 5. Tatiana Spahiu

në hartimin e përshkrimit të kualifikimi profesional “TEKSTIL-KONFEKSIONE”, NIVELI IV NË KSHK

 1. Zoje Kryekurti
 2. Marika Zissi
 3. Veronika Baboçi
 4. Merita Petushi
 5. Hamza Hyka

në hartimin e përshkrimit të kualifikimi profesional “BUJQËSI”, NIVELI IV NË KSHK

 1. Adriana Cibja
 2. Silvana Nini
 3. Lejla Hakeraj (Sengla)
 4. Tatiana Spahiu

në hartimin e përshkrimit të kualifikimi profesional “TEKSTIL”, NIVELI III NË KSHK

Tiranë, 18 Shtator 2015