AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

NJOFTIM FITUESISH i datës 21 Shtator 2015, në kuadër të zbatimit të projektit “Skemat e Praktikës për Punësimin e të Rinjve në Shqipëri”, Përkthyes i gjuhës gjermane

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. NJOFTIM FITUESISH i datës…

Mbështetur në njoftimin e datës 14 shtator 2015 “Kërkohet përkthyes i gjuhës gjermane” shpallet  fitues kandidatja e mëposhtme:

Hilda Themeli

në përkthimin konsekutiv, Gjermanisht-Shqip dhe anasjelltas në datat 23 dhe 24 Shtator 2015 si edhe perkthime të materiale të ndryshme në mbështetje të këtij aktiviteti.

Tiranë, 21 Shtator 2015