AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fitueshish i datës 27 Tetor 2015 – Përkthyes i Gjuhës Angleze

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fitueshish i datës…

Njoftim fitueshish i datës 27 Tetor 2015, në kuadër të zbatimit të projektit “Skemat e Praktikës për Punësimin e të Rinjve në Shqipëri”

Mbështetur në njoftimin e datës 20 shtator 2015 “Kërkohet përkthyes i gjuhës angleze” shpallet fitues kandidatja e mëposhtme:

Ermira Agolli

në përkthimin konsekutiv, Anglisht – Shqip dhe anasjelltas në daten 29 Tetor 2015.

Tiranë, 27 Tetor 2015