AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 27 tetor 2015 të bashkëpunëtorëve të AKAFPK-së për bashkëpunim lidhur Programit orientues për provimin e teorisë profesionale të maturës shtetërore në drejtimin “Agrobiznes”, profilin “Teknologji Ushqimore” dhe profilin “Sipërmarrje e agjencisë turistik

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i datës…
Mbështetur në njoftimin e datës 20 tetor 2015 për bashkëpunim lidhur me hartimin dhe rishikimin e programeve orientues për provimin e teorisë profesionale të maturës shtetërore në drejtimin “Agrobiznes”, profilin “Teknologji Ushqimore” dhe profilin “Sipërmarrje e Agjencisë Turistike” shpallen fitues, bashkëpunëtorë të jashtëm:

 • në fushën e hartimit dhe rishikimit të programit orientues për provimin e teorisë profesionale të maturës shtetërore në drejtimin “Agrobiznes”, profilin “Teknologji Ushqimore” dhe profilin “Sipërmarrje e Agjencisë Turistike”.
 1. Terezina Vukzaj
 2. Zoje Kryekurti
 • hartimit dhe rishikimit të programit orientues për provimin e teorisë profesionale të maturës shtetërore në profilin “Teknologji Ushqimore”.
 1. Anastas Kaçorri
 • hartimit dhe rishikimit të programit orientues për provimin e teorisë profesionale të maturës shtetërore në profilin “Sipërmarrje e Agjencisë Turistike”.
 1. Alma Ferhati
 2. Ira Rroço

 Tiranë, 27 tetor 2015