AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish të datës 27 tetor 2015, bashkëpunëtor i jashtëm i AKAFPK-së në pozicioniet Menaxher/i /e Finacës

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish të datës…

SHPALLJE FITUESISH, BASHKËPUNËTOR I JASHTËM i AKAFPK-SË NË POZICIONIET MENAXHER/E I/E FINACËS.

Mbështetur në njoftimin e datës 06.10.2015 për bashkëpunëtorë të jashtëm të AKAFPK-së në pozicionin MENAXHER/E I/E FINACES në kuadër të Projektit “Skemat e Çirakërisë për Punësimin e të Rinjve në Shqipëri – Apprenticeship Schemes for Youth Employability in Albania”, komisioni, pasi shqyrtoi dhe vlerësoi dokumentacionin  e kandidatëve dhe intervistat e tyre, shpalli fitues për pozicionin:

MENAXHER/E I/E FINACES

Vilma Kadesha 

Tiranë, më 27 tetor 2015 

AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE (AKAFPK) – (Godinë katër katëshe, Kati i katërt)

Rruga: Naim Frashëri,  Nr. 37, Tiranë, (Pranë “21 dhjetorit”)

Web site: www.akafp.gov.al

Tel/fax.+355 4 2230497