AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 29 Mars 2016 – PËR BASHKËPUNIM NË FUSHËN E HARTIMIT TË PROGRAMEVE ORIENTUESE

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i datës…

I.MBËSHTETUR NË NJOFTIMIN E DATËS 29 MARS 2016 PËR BASHKËPUNIM NË FUSHËN E HARTIMIT TË PROGRAMEVE ORIENTUESE (VETËM PJESA E PRAKTIKËS PROFESIONALE TË INTEGRUAR) PËR PROVIMET PËRFUNDIMTARE NË DREJTIMET MËSIMORE TË MËPOSHTME, NIVELI I:

SHPALLEN FITUES:

 • në fushën e rishikimit të programit orientues Hoteleri-turizëm

Flutura Vaqarri

Donald Vogli

 • në fushën e rishikimit të programit orientues Shërbim mjetesh transporti

Romeo Shkodrani

Fabian Saraçi

 • në fushën e rishikimit të programit orientues Mekanikë

Viron Greço

Artur Biqiku

 • në fushën e rishikimit të programit orientues Elektroteknikë

Myzejen Menkulazi

Lumturi Xherrahi

Emanuela Shkupi

 • në fushën e rishikimit të programit orientues Elektronikë

Majlinda Haxhi

 • në fushën e rishikimit të programit orientues Përpunim druri

Bastri Tota

Flora Toska

 • në fushën e rishikimit të programit orientues Teknologji ushqimore

Alma Caka

Liliana Gaba

 • në fushën e rishikimit të programit orientues Shërbime sociale dhe shëndetësore

Skënder Dule

Elidona Ukshini

 • në fushën e rishikimit të programit orientues Ekonomi-biznes

Ira Rroço

Mimoza Veizi

 • në fushën e rishikimit të programit orientues Teknologji informacioni dhe komunikimi

Andi Gjeta

Ina Hoxha

 • në fushën e rishikimit të programit orientues Pyje

Elsa Bushati

 • në fushën e rishikimit të programit orientues Bujqësi

Terezina Vukzaj

Zoje Kryekurti

Gjithshtu, ky komision shpalli fitues bashkëpunëtorët në si dhe në fushën e hartimin e programit orientues (teori dhe praktikë) për provimet përfundimtare në drejtimin mësimor “gjeologji miniera, niveli I”

Nexhbedin Marku

Leonard Kazanxhi

Llidhur me rishikimin e programeve orientuese Ndërtim dhe Tekstil-konfeksione, procesi shtyhet deri ditën e Enjte datë 07.04.2016 ora 14:30.

 

 

 

Tiranë, 5 Prill 2016