AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

NJOFTIM FITUESISH i datës 28 Prill 2016, në kuadër të zbatimit të projektit “EPALE in Albania”, External Adult Learning Domestic Expert

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. NJOFTIM FITUESISH i datës…

Mbështetur në njoftimin e datës 17 Mars 2016 “We are looking for an External Adult Learning Domestic Expert of the European Platform for Adult Learning in Europe (EPALE) in Albania” shpallet  fitues kandidatja e mëposhtme:

Elsa Denaj

si External Adult Learning Domestic Expert, në mbështetje të këtij aktiviteti.

 

Tiranë, 28 Prill 2016