AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 25 maj 2016 për bashkëpuntore të jashtem në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i datës…

Mbështetur në njoftimin e datës 10 Maj 2016 për bashkëpunetore të jashtëm në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale komisioni shpalli fitues :

1.Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve professional “Markshederi”, Niveli III në KSHK

Kujtim Alliu

Nexhbedin Marku

Edmond Hoxha

2. Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve professional “Shpim”, Niveli II në KSHK

Fatmir Shehu

Riza Aleti

Bashkim Cela

 

Tiranë 25 maj 2016