AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 13 korrik 2016 për bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale.

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i datës…

Mbështetur në njoftimin në faqen zyrtare të AKAFPK-së , të datës 22 qershor 2016 dhe 4 korrik 2016 , si bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale

 1. “TERMOHIDRAULIKË”, NIVELI II  NË KSHK
 2. SHËRBIME SOCIALE/SHËNDETËSORE”, NIVELI  IV  NË KSHK
 3. “GALANTERI ” , NIVELI III NË KSHK

Komisioni vendosi të shpallë fitues bashkëpunëtorë të jashtëm:

 •  Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve professional “Termohidraulikë”, Niveli II në KSHK

1.Niko Nikolla

2.Luçiana Musho

3.Manjola Sharkaj

4.Spartak Rigo

 • Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve professional “Shërbime Sociale/Shëndetësore”, Niveli IV në KSHK

1.Irena Ruçaj

2.Elva Bërdo

3.Valbona Çaushi

4.Marinela Mjeda

 • Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve professional “Galanteri”, Niveli III në KSHK

1.Anila Zajmi

2.Silvana Nini

3.Adriana Cibaj