AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 4 Tetor 2016 – për si bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e hartimit të bankave të testeve për kualifikimet profesionale

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i datës…

Mbi bazën e njoftimit në faqen e AKAFPK-së , të datës 26 shtator 2016 , si bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e hartimit të bankave  të testeve për kualifikimet profesionale:

 1. “Pyje” , niveli I ,
 2. “Mobileri dhe tapiceri”, niveli II  
 3. “Riparime të pajisjeve elektronike”, niveli II 

Komisioni pasi shqyrtoi dhe vlerësoi dokumentacionin  e kandidatëve,(Shih dosjet e bashkëpunëtorëve, bashkëlidhur procesverbalit), vendosi të shpallë fitues bashkëpunëtorë të jashtëm:

 • Për hartimin e bankës së testeve për kualifikimin profesional “Pyje”, niveli

1.Zhuljeta Fresku

2.Elsa Bushati

 • Për hartimin e bankës së testeve për kualifikimin profesional “Mobileri dhe tapiceri”, niveli II 
 1. Flora Toska
 • Për hartimin e bankës së testeve për kualifikimin profesional “Riparime të pajisjeve elektronike” niveli II 
 1. Griselda Lushi

4 Tetor 2016