AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 02 Nëntor 2016 – për bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale:

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim fituesish i datës…

Komisioni pasi shqyrtoi dhe vlerësoi dokumentacionin  e kandidatëve,në bazë të njoftimit të datës 24 Tetor 2016, vendosi të shpallë fitues bashkëpunëtorë të jashtëm:

 • Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve profesionale “Përpunim druri ”, (rishikim) niveli II, në KSHK
 1. Basri Tota
 2. Flora Toska
 3. Gezim Demiraj
 4. Petrit Gorenca
 • Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve profesionale “Ndërtim”, (rishikim) niveli II, në KSHK
 1. Kliton Nenaj
 2. Adriana Lajthia
 3. Aneta Dollani
 4. Arben Tare
 • Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve profesionale “Shërbime bankare”,  niveli IV, në KSHK
 1. Kristaq Pushi
 2. Lindita Haxhiaj
 3. Ira Rroco
 • Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve profesionale “Shpim- Shfrytëzim nafte ”,  niveli III, në KSHK
 1. Jorgji Hanxhari
 2. Spiro Thodhorjani
 3. Riza Aleti
 4. Fatmir Shehu
 5. Bashkim Cela
 • Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve profesionale “Silvikulturë ”,  niveli III, në KSHK
 1. Elsa Bushati
 2. Majlinda Sekja
 3. Ahmet Abazi
 4. Gjon Fierza

02  Nëntor 2016