AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 02 Nëntor 2016 – për bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e hartimit të programeve orientuese për provimet përfundimtare për kualifikimet profesionale:

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i datës…

Komisioni pasi shqyrtoi dhe vlerësoi dokumentacionin  e kandidatëve,në bazë të njoftimit të datë 17 Tetor 2016 dhe rishpalljes së njoftimit me procesverbal në datën 24 Tetor, vendosi të shpallë fitues bashkëpunëtorë të jashtëm:

  •  Për hartimin e programeve orientuese për provimet përfundimtare për kualifikimet profesionaleGuide turistike”, Niveli II
  1. Beneta Bejleri
  2. Albana Beqiri

02 Nëntor 2016