AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 16 Janar 2017 – për përkthyes konsekutiv Gjermanisht-Shqip dhe anasjelltas

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 6 Janar 2017, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si përkthyes konsekutiv Gjermanisht-Shqip dhe anasjelltas në datat 17,18 dhe 19 Janar 2017, nga ora 09.00 deri në orën 16.00 si dhe përkthimin e materialeve të ndryshme , komisioni vendosi të shpallë fitues:

1. Znj. Ilda Themeli

Tiranë më 16 Janar 2017