AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 13 shkurt 2017 – për bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e hartimit të përshkrimit të profesionit Kasap

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së të datës 2 shkurt 2017, komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e hartimit të përshkrimit të profesionit:

7511.04    Kasap dhe vendosi të shpallë fitues bashkëpunëtorët e mëposhtëm:

  1. Bujar Aliko
  2. Flutura Vaqarri
  3. Genc Qordja

Tiranë më 13 shkurt 2017