AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 13 shkurt 2017- për bashkëpuntorë të jashtëm për rishikim/hartim programesh orientuese të niveleve dhe hartim programesh të maturës shtetërore në arsimin profesional

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 6 shkurt 2017,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm për rishikim/hartim programesh orientuese të niveleve dhe hartim programesh të maturës shtetërore në arsimin profesional dhe vendosi të shpallë fitues:

1. Për rishikimin e programit orientues të nivelit për kualifikimet profesionale “Pyje”, Niveli I (pjesa e teorisë profesionale të integruar)

Zhuljeta Fresku

Elsa Bushati

2.Për hartimin e programit orientues të Maturës Shtetërore Profesionale për kualifikimin profesional “Sigurime”

Florije Bega

Teuta Veleshnja

Anila Bani

3.Për hartimin e programit orientues të nivelit për kualifikimin profesional “Sigurime”, Niveli III (vetëm pjesa praktike)

Florije Bega

Teuta Veleshnja

Anila Bani

4.Për rishikimin e programit orientues të nivelit për kualifikimet profesionale “Teknologji e përpunimit të brumërave”, Niveli II (pjesa e praktikës profesionale të integruar) , “Hoteleri-Turizëm”, Niveli I (pjesa e teorisë profesionale të integruar) ,“Teknologji ushqimore”, Niveli I (pjesa e teorisë profesionale të integruar) njoftimi shtyhet deri të premten datë 17 shkurt 2017 ora 14:00

Tiranë më 13 shkurt 2017