AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

NJoftim fituesish i datës 27 shkurt 2017- për bashkëpunëtorë të jashtëm për të ofruar përkthimin e materialeve Anglisht-Shqip

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. NJoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 20 shkurt 2017,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si bashkëpunëtorë të jashtëm në përkthimin e materialeve nga Anglisht në Shqip në kuadër të projektit “Skemat e praktikës për punësimin e të rinjve në Shqipëri” zhvillon në datën 16 Mars 2017 , aktivitetin  përmbylles së projektit ‘Skemat e Praktikës për Punësimin e të Rinjve në Shqipëri’’.​  dhe vendosi të shpallë fitues:

Ermira Agolli

Tiranë më 27 shkurt 2017