AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 10 prill 2017 – për bashkëpunëtorë të jashtëm për hartim programi orientues të nivelit në arsimin profesional

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 3 prill 2017,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si për bashkëpunëtorë të jashtëm për hartim programi orientues të nivelit në arsimin profesional,“Mekatronikë” Niveli II, dhe vendosi të shpallë fitues :

1. Zamir Lacej

2. Lubjan Pajovi

Tiranë, më 10 Prill 2017