AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim fituesish i datës 13 Prill 2017 – Kërkohen bashkëpunëtorë të jashtëm për hartimin e programit të kursit profesional,“Administrator Ndërtesash”

  1. Home
  2. /
  3. Njoftime
  4. /
  5. Njoftim per fitues
  6. /
  7. Njoftim fituesish i datës…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 5 prill 2017,  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si për bashkëpunëtorë të jashtëm për hartimin e programit të kursit profesional,“Administrator Ndërtesash” dhe vendosi të shpallë fitues :

1. Vladimir Jovani

2. Kliton Nanaj

3. Erjon Lala

 

Tiranë më 13 Prill 2017