AGJENCIA KOMBËTARE E ARSIMIT, FORMIMIT PROFESIONAL DHE KUALIFIKIMEVE

[ivory-search id=”1574″ title=”test”]

Njoftim i datës 12 maj 2017 – Kërkohen bashkëpunëtorë të jashtëm në fushën e hartimit të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale

 1. Home
 2. /
 3. Njoftime
 4. /
 5. Njoftim per fitues
 6. /
 7. Njoftim i datës 12…

Bazuar në njoftimin e AKAFPK-së së datës 2 dhe 3 maj 2017  komisioni bëri vlerësimin e kandidatëve që konkurruan mbi bazën e dosjeve, si për bashkëpunëtorë të jashtëm për hartimin të përshkrimeve të kualifikimeve profesionale “Gjeodezi”, niveli IV  në KSHK , “Muratim-suvatim,”, niveli III në KSHK (rishikim), “Veterinari” niveli IV, në KSHK (rishikim) dhe vendosi të shpallë fitues :

 • Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve profesionaleGjeodezi”, niveli IV, në KSHK
 1.  Vjollca Drazhi
 2. Adriana Lajthia
 3. Aneta Dollani
 4. Kliton Nenaj
 5. Erjon Lala
 6. Sashenka Avrami

 

 • Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve profesionaleMuratim-suvatim”(rishikim), niveli III, në KSHK 
 1. Adriana Lajthia
 2. Aneta Dollani
 3. Kliton Nenaj
 4. Erjon Lala
 5. Tomorr Shehu
 6. Sashenka Avrami
 • Për hartimin e përshkrimeve të kualifikimeve profesionaleVeterinari”(rishikim), niveli III, në KSHK                                                                                                                                        

1.Veronika Baboci

2.Merita Petushi

3.Suela Zylaj

4.Xhelil Koleci

 

Tiranë 12 maj 2017